AKP’li vekilden partisini karıştıracak itiraflar…

AKP’de Davutoğlu’nun milletvekilleri ile yaptığı kapalı toplantıda Kayseri Milletvekili Mehmet Özhaseki’nin çıkışı dikkat çekti. Özhaseki toplantıda “Mağdur iken mağrur olduk” diyerek Nereye gitsek 4 bakan soruluyor. Artık Mercedes saltanatı ile anılıyoruz” dedi.

Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun milletvekilleriyle görüşmesine Kayseri Milletvekili Mehmet Özhaseki’nin sözleri damgasını vurdu. Davutoğlu, hükümet kurma çalışmaları ve Meclis Başkan adayı önerisi için 257 vekille 5 ayrı grup halinde görüştü.

İddiaya göre bu görüşmelere çiçeği burnunda Kayseri Milletvekili Mehmet Özhaseki’nin sözleri damgasını vurdu. Habere göre Özhaseki’nin, “Yıllırdar ezilen, yoksul kesimin temsilcisiydik. Mağdur iken mağrur olduk” dediği ileri sürüldü.

BOMBA SÖZLER

Üç dönem Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanlığı yaptıktan sonra 7 Haziran’da Kayseri’den milletvekili seçilen Özhaseki, İç Anadolu milletvekillerinin katıldığı basına kapalı toplantıda çok ağır eleştiriler getirdi. Seçimde yüzde 9 oy kaybına neden olan etkenleri bir bir sıralayan Özhaseki, sözlerini açıkça dile getirdi. İşte Özhaseki ve bazı AKP milletvekillerinin o sert sözlerinden bir bölüm:

MERCEDES-4 BAKAN

“Biz yıllardır halkla iç içe geçmiş bir partiyiz. Son dönemde baş döndüren işler öne çıktı. Artık Mercedes saltanatı, makam arabası tutkusuyla anılıyoruz. 4 bakan hakkındaki yolsuzluk iddiaları bize büyük yara verdi. Her yerde bu bakanlar soruluyor.

MAĞDUR İKEN MAĞRUR

ANAP-DYP örneği ortada. Neydiler, ne oldular. Yıllardır ezilen, mağdur edilen kesim olduk. Mağduriyetten mağruriyete geçildi. AK Parti’yi AKP’lilerden kurtarmamız lazım.

FABRİKA AYARLARINA DÖNÜŞ

2001-2011 arasında bu partide çok önemli isimler, doğru yolda yürüdü. Sonra değişim ve özden kopuş. Bu partinin tekrar fabrika ayarlarına dönmesi gerekir.

YOLSUZLUK ÜZERİMİZE YAPIŞTI

Biz bu partiyi kurarken 3Y ile mücadele edeceğiz dedik. Yasak ve yoksulluk tamam. Yolsuzluk üzerimize yapıştı, kaldı.

GENEL MERKEZDEN BAŞLAYARAK

Seçimde teşkilatlar çalışmadı, yanlış isimler yüzünden seçim çalışması hakkıyla yürütülemedi. Genel Merkez’den başlayarak teşkilatlar gözden geçirilmeli, değiştirilmeli.”

 

Haber Kaynağı: Rahatsız



from Habergaraj.Com http://ift.tt/1dlt9Qw
Share on Google Plus

About Burak Sormageç

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

0 yorum:

Yorum Gönder