İsrail’den savaş sinyali

İsrail, Filistin’e yönelik yeni bir saldırının işaretini verdi. İsrail Savunma Bakanı Moşe Yalon, “Ordu, Gazze’ye yeniden saldırmaya mecbur kalabilir” dedi.


Ramazan ayında yapılan ve tüm dünyanın tepkisine neden olan saldırıların ardından, İsrail, Filistin’e yönelik yeni saldırıların işaretini verdi.

İsrail Ordu Radyosu’nda yer alan habere göre, askerlerle bir araya gelen İsrail Savunma Bakanı Moşe Yalon, ordunun Gazze ile mücadele için her an hazırlıklı olması gerektiğini ifade etti. Yalon, “Ordu tüm gücüyle Gazze’ye yeniden saldırmak zorunda kalabilir” diye konuştu. İsrail Savunma Bakanı, ülkesinin Gazze’de olanları yakından takip ettiğini de kaydetti.


İsrail’in Filistin’e, 7 Temmuz’da başlattığı ve 51 gün süren saldırılarında, 2 bin 150′den fazla kişi hayatını kaybetti, 11 binden fazla kişi yaralandı. Saldırılarda binlerce binanın kullanılamaz hale geldiği Gazze’de, kış aylarınıın da gelmesiyle halk büyük sıkıntı yaşıyor.


ulusalkanal.com.tr


Haber Kaynağı: Rahatsız


Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

0 yorum:

Yorum Gönder