Davutoğlu: Bizim için 17 Aralık sadece…

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Mevlana’yı anma törenlerine katılan misafirler için Konya’da akşam yemeği verdi. Başbakan Ahmet Davutoğlu, bu yemeğe katılanlara bir konuşma yaptı.


Başbakan Ahmet Davutoğlu, Konya’da Şeb-i Arus ve Mevlana’yı anma yıldönümünde Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın verdiği akşam yemeğinde konuştu.


İşte Davutoğlu’nun konuşmasından satırbaşları:


- 17 Aralık’ta Türkiye’nin geleceğini karartacak oyun içine girdiler.


- 17 Aralık’ta başka yıldönümleri hayal edenlerin aksine, başta syın Cumhurbaşkanımızın gösterdiği engin dirayet ve milletimizin kendi içinden çıkanlara önce 30 mart’ta sonra 10 ağustıos’ta milli irade dersi vermesiyle bu oyunlar akamete uığradı.


- Bizim için 17 Aralık sadece Şeb-i Arus ve vuslattır öyle de kalacaktır.


- O mübarek günde, millet ile devletin buluşmasını, vuslatını engellemek isteyenler, bundan sonra hangi gerekçeyle ve hangi günde böyle bir çalışma içine girerlerse girsinler, onların bütün çabalalarını akamete çıkarmak da bizim için ulvi bir görevdir


- son 12 yıl içinde milletimiz bütün kesimleriyle çok sağlam bir aidiyet bilinci etrafında ahlak bilincini keşfetmişse milletimizin kendi içinden çıkan temsilcilerine oılan güveni yatmaktadır.


- hiç kimse bu iradenin dumura uğratılmasına, yavaşlatılmasına, durdurulmasına yönelik çabaları başarıya ulaşamayacaktır.


KAYNAK: ROTAHABER


Haber Kaynağı: Rahatsız


Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

0 yorum:

Yorum Gönder