Ve karar açıklandı

14 Aralık” soruşturmasıyla ilgili hakim, mahkemeye sevk edilen 12 kişi hakkındaki kararı adliyenin büyük salonunda açıklandı.


Samanyolu Yayın Grubu Hidayet Karaca’nın da bulunduğu Tufan Ergüder, Ertan Erçıktı, Mustafa Kılıçaslan terör örgütü üyesi olmak suçundan tutuklandı. Aralarında Zaman gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Ekrem Dumanlı’nın da olduğu 8 kişi adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.


Karar açıklanırkne salona şüpheliler ve avukatları dışında kimse alınmadı.


Tufan Ergüder, Hidayet Kararca , Mustafa Kılıçarslan , Ertan Erççıktı, terör örgütü üyesi olmak suçundan tutuklandı. Aralarında Ekrem Dumanlı’nın da olduğu 8 kişi adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.


KARAR ÖNCESİ DUMANLI’YA MÜJDE


Özgür medyayı hedef alan 14 Aralık operasyonunda gözaltına alınan Zaman Gazetesi Genel Yayın Müdürü Ekrem Dumanlı’nın bir kız çocuğu oldu. Dumanlı’nın eşi Esra Dumanlı, bugün sağlıklı bir kız çocuğu dünyaya getirdi. Bebeğe Saadet ismi verildi. Anne Esra Dumanlı ve bebeğin sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi. Ekrem Dumanlı’yla ilgili mahkeme kararının açıklanmasına kısa bir süre kala gelen bu müjdeli haber, tüm sevenlerini mutlu etti.


Haber Kaynağı: Rahatsız


Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

0 yorum:

Yorum Gönder