Uzmanından kolay kilo verme yöntemleri


Kolay kilo verme yöntemleri


Yaz yaklaştıkça fazla kilolarınızdan rahatsız oluyorsunuz, değil mi? Merak etmeyin, kolay kilo verme yöntemleri uygulayarak hayalinizdeki vücuda kavuşabilirsiniz! New York Üniversitesi’nde beslenme, spor ve psikoloji uzmanlık eğitimleri alan Arzu Karabulut, zayıflamanın doğal ve kolay yollarını sizin için açıklıyor.


Su içerek ayda 4 kilo verin


Beyniniz açlık ve susuzluk hallerini birbirine karıştırabilir, çoğu zaman aç değilsinizdir ama susuz kalmışsındır. Elinizin altında, masanızın üzerinde her zaman bir şişe su bulundurun. Saat başı bir bardak su içerek bile, ayda 4 kiloya kadar verebilmeniz mümkündür.


Açlığın nereden geldiğini sorgulayın


Üzgün, mutsuz, sinirli olduğunuzda yemek yiyorsanız, duygusal açlık veya yeme bağımlılığı sorunu yaşıyor olabilirsiniz. Psikolojik bu hastalıkların çözümü, bir diyet listesinde değil ruhunuzda ve kalbinizdedir. Açlığın nereden geldiğini, size zarar vereceğini bile bile bu yeme isteğine neden hayır diyemediğinizi sorgulayın. Kalbinizi dinleyin, size en doğru cevabı verecektir. Evet, akşamları o tatlıyı yemezseniz, kilo verebilirsiniz ve siz bunu hak ediyorsunuz!


Stresin kilo aldırıcı etkisini öğrenin


Kendinizi aşırı stresli hissediyorsanız, kilo vermenizin en büyük engellerinden biri olduğunu bilmelisiniz. Stres, hem duygusal açlığı tektikler hem kortizol salgılatıp vücudun şişmesine sebep olur. Kişisel gelişim kitapları okumak, dua etmek, yürümek, fitness yapmak, meditasyon veya Chi Gong, stresi yönetmek için işe yarar yöntemlerdir.



Tarçınlı süt içerek kilo verin


Kilo almanızın sebebi aşırı yemek veya tatlı olabilir. Her ikisi için de doğal, ekonomik ve etkili bir önerim var: Günde 2 bardak tarçınlı süt için. Bir su bardağı süte, yarım çay kaşığı tarçın ekleyip karıştırın. İkindi vakti ve gece uyumadan 3 saat önce için.


En büyük sorunlarınızı yürürken çözün


Belki üşeniyorsunuz, belki işe yaramayacağını düşünüyorsunuz ve kendinizi yürüyüş mucizesinden mahrum ediyorsunuz! Ben, en büyük sorunlarımı yürürken çözdüm, acılarımı hep yollarda dindirdim. İşimle ilgili en yaratıcı fikirleri yürürken buldum, çünkü yürürken beynimiz aktif haldedir. Bugün başlayın, 10 dakika yürüyün, sonra süreyi artırın, biraz daha biraz daha derken, yürüyüş sizin doğal ilacınız, en yakın dostunuz olacak. Tabii kilo verecek, incecik bacaklara sahip olacaksınız.


Yürüyüşün mucizevi faydaları için TIKLAYIN


Faydalı besinlerle zayıflayın


Diyet yaparken ekmeği veya karbonhidrat kaynaklarını kesmek, beden ve ruh sağlığınız açısından olumsuz sonuçlar yaratır. Mutlulukla kilo vermek için karabuğday, kinoa, tam buğday unu, glisemik indeksi düşük Slimini light un gibi faydalı karbonhidratları tercih edin, sağlıkla zayıflayın.


Yoğurt kürüyle günde yarım kilo verin


Yıllar önce fazla tatlı ve yemek yediğim için 8 kilo almıştım. Beni üzen bu kilolardan kurtulmada yoğurt kürünün çok büyük faydasını gördüm. Sonra takipçilerime, danışanlarıma önerdim ve binlerce insanın yoğurt kürü desteğiyle kilo verdiğine şahit oldum. Siz de hemen deneyin, günde yarım kilo vermenin mutluluğunu yaşayın!


Yoğurt kürü tarifi için buraya tıklayın


Temiz yaşam koçu Arzu Karabulut hakkında:



Temiz yaşam koçu Arzu Karabulut, sigarayı bıraktıktan sonra spor, iyi beslenme ve zihinsel gelişimle tanıştı. Amerika’ya gidip New York Üniversitesi’nde fitness, beslenme ve zihin-beden teknikleri uzmanlık eğitimleri aldı. Hem Amerika hem Türkiye’de temiz yaşam koçluğu yaptığı insanların hayatlarını sadeleştirmeye, fazla kilolarından keyifle kurtulmalarına rehberlik ediyor. Temiz yaşam koçluk hizmeti ve fiyat bilgileri için arzu.karabulut@yuksektopuklar.net adresine e-mail gönderebilirsiniz.


Kaynak: Yüksek Topuklar


Haberin Devamı

Uzmanından kolay kilo verme yöntemleri
Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

0 yorum:

Yorum Gönder