69. Cannes Film Festivali Açılışını Woody Allen’la Yapıyor!


Mayıs ayında gerçekleşecek olan 69. Cannes Film Festivali haberleri gelmeye devam ediyor! Bu seneki festivalin sunuculuğunu ünlü aktör Laurent Lafitte’nin yapacağı. Festivalin açılış filmi olarak da Woody Allen’ın yeni filmi olan Cafe Society’nin gösterileceği açıklandı.


Bu sene 69.su gerçekleştirilecek olan Cannes Film Festivali’nin açılışını ünlü yönetmen Woody Allen’ın Cafe Society filmi yapıyor. Cafe Society ile birlikte, Woody Allen 3. kez Cannes Film Festivali’nin açılışını yapacak. Her sene birbirinden güzel filmlerin yarıştığı festivalde, Cafe Society ‘yarışma dışı’ kategorisinde gösterime sunulacak. 2002 yılında Cannes Film Festivali’nin ‘Yaşam Boyu Onur Ödülü’ verdiği yönetmenin, 1979 yapımı Manhattan filminden, 2015 yapımı Irrational Man’e kadar olan sürede Cafe Society, Cannes için seçilmiş 14. ‘yarışma dışı’ filmi olacak.


69. Cannes Film Festivali Woody Allen İle Perdelerini Açacak!


11 mayıs çarşamba günü Palais des Festivals et des Congrès’de gösterilecek olan, Akademi ödüllü yönetmenin son filmi Cafe Society, 1930’larda Hollywood’a yeni gelmiş bir gencin, film endüstrisinde çalışma hayalini, aşık oluşunu ve kendini arayışını anlatan bir romantik komedi. Filmin başrollerini, Hollywood’un yükselen yıldızlarından, The Social Network ile akıllarımıza kazınan Jesse Eisenberg ve 2012’de On the Road filmi ile Cannes kırmızı halısında gördüğümüz Kristen Stewart paylaşıyor. Steve Carell, Blake Lively, Corey Stoll ve Parker Posey de filmde görebileceğimiz ünlü oyunculardan ayrıca Woody Allen, Cafe Society için Apocalypse Now ve The Last Emperor’dan tanıdığımız Vittorio Storara ile birlikte çalıştı. Meraklıları için, 69. Cannes Film Festivali bu sene 11-22 Mayıs tarihleri arasında gerçekleşecek.


The post 69. Cannes Film Festivali Açılışını Woody Allen’la Yapıyor! appeared first on Filmloverss.


Kaynak: Film Loverss


Haberin Devamı

69. Cannes Film Festivali Açılışını Woody Allen’la Yapıyor!
Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

0 yorum:

Yorum Gönder