Emilia Clarke’lı Me Before You’nun Yeni Fragmanı Yayınlandı!


Jojo Moyes’ın aynı adlı kitabından beyazperdeye uyarlanan, başrollerini Emilia Clarke ve Sam Claflin’in paylaştığı Me Before You’nun yeni fragmanı yayınlandı. 


Jojo Moyes’ın kalplerimize dokunan bu aşk hikayesini beyazperdede canlandıracak olmak bizim için gerçekten heyecan verici.” diyerek duygularını dile getiren Game of Thrones efsanesinin Khaleesi’si Emilia Clarke, bu projenin kendileri için büyük bir anlam ifade ettiğini merakla bekleyen izleyiciye aktarıyor adeta. The Hunger Games’in Finnick Odair’i olarak yıldızı parlayan Sam Claflin ise, Will ve Louisa’ya hayat vermekten müthiş bir tatmin duyduklarını, izleyicinin de aynı mutluluk ve tatmini beyazperde önünde hissedeceğini umduklarını dile getirdi.


İlk fragmanı geçtiğimiz Şubat ayında yayınlanan romantik dram türündeki Me Before You, iş arayan Lou Clark’ın, geçirdiği kaza sonucunda tekerlekli sandalyeye mahkum olan Will Treynor ile yolunun kesişmesini anlatıyor. Will’in bakımını üstlenen Lou, Will ile zaman geçirdikçe hayatın yeni yönlerini keşfeder ve ikilinin bir araya gelişi hayatlarında farklı bir kapının aralanmasına neden olur.



Emilia Clarke’lı Me Before You 17 Haziran’da Vizyonda


2012 yılında İngiliz yazar Jojo Moyes’in usta kaleminden çıkan, yazarına ödül kazandırıp yakın takipçi bir hayran kitlesi yaratan romanın beyazpedeye uyarlaması olacak filmin kadrosunda Jenna Coleman, Matthew Lewis, Brendan Coyle, Charles Dance, Janet McTeer ve Joanna Lumley de yer alıyor. Yönetmenliğini Thea Sharrock’ın üstlendiği, kendisini dört gözle bekleyen kitle ile 17 Haziran’da beyazperdede buluşacak olan Me Before You, heyecanlı bekleyişe ivme kazandıracak yeni fragmanı ile sizlerle!



The post Emilia Clarke’lı Me Before You’nun Yeni Fragmanı Yayınlandı! appeared first on Filmloverss.


Kaynak: Film Loverss


Haberin Devamı

Emilia Clarke’lı Me Before You’nun Yeni Fragmanı Yayınlandı!
Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

0 yorum:

Yorum Gönder