Cannes Film Festivali Woody Allen’ın Café Society Filmi İle Açılacak


69. Cannes Film Festivali, açılışını Woody Allen’ın yeni filmi Café Society ile yapacak.



Café Society, Hollywood Ending (2002) ve Midnight in Paris (2011) filmlerinden sonra, festivali açan üçüncü Woody Allen filmi olacak. Kristen Stewart, Jesse Eisenberg ve Blake Lively gibi genç yıldızların başrolünü paylaştığı Café Society, 1930’lu yıllarda film endüstrisinde çalışmayı umarak Hollywood’a gelen ve aşık olan genç bir adamın öyküsünü anlatıyor. Woddy Allen aynı zaman bu filmde ilk kez, La Luna (1979), Reds (1981), Apocalypse Now (1979) ve The Last Emperor (1987) gibi filmlerin ünlü görüntü yönetmeni Vittorio Storaro ile birlikte çalıştı.


Café Society, Woody Allen’ın yönetmenliğini üstlendiği 47. film. Allen filmleri her ne kadar genellikle festivale ‘Yarışma Dışı” kategoriden katılıyor olsa da, Allen 2002 yılında  Altın Palmiye Onur Ödülü’ne layık görülmüştü.


Bu sene Mad Max: Fury Road filminin yönetmeni George Miller’ın başkanlığını üstleneceği 69. Cannes Film Festivali, 11-22 Mayıs tarihlerinde gerçekleşecek.


Bu yazı Fil’m Hafızası’ndan alınmıştır.


Kaynak: Fil’m Hafızası


Haberin Devamı

Cannes Film Festivali Woody Allen’ın Café Society Filmi İle Açılacak
Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

0 yorum:

Yorum Gönder