Suriyeli çocuklara 70 bin oyuncak

İstanbul Büyükşehir Belediyesi şirketlerinden Boğaziçi Yönetim A.Ş tarafından Türkiye genelinde hizmet verdiği sitelerde büyük ilgi gören “Suriyeli Çocuklar İçin Sizden de Bir Oyuncak” kampanyasında bisikletlerden akülü arabalara, minik çalışma masalarından elektronik oyuncaklara kadar çocukların eğlencesi olan oyuncaklar tasnif edilerek paketlendi. Kullanıma hazır yepyeni oyuncaklar haline getirilen oyuncaklar, Boğaziçi Yönetim A.Ş’nin Başakşehir Merkez Hizmet Binası bahçesinde gerçekleştirilen törenle Suriyeli çocuklara gönderildi.


TÖRENE BAKAN İSLAM DA KATILDI


Törene Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur İslam, AK Parti İstanbul Milletvekili Harun Karaca, Başakşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal, Kızılay Genel Başkanı Mehmet Güllüoğlu, Boğaziçi Yönetim A.Ş. Başkanı İlhan Aydın Kartal ve vatandaşlar katıldı. Programda konuşan Bakan İslam, “Güzel bir günde güzel bir iş yapıyoruz aslında. Küçük bir hareket ama büyük anlamları olan bir hareket. Biz acınızı paylaşıyoruz demek olan bir hareket. Etrafımızdaki bütün ülkelerde sancı var, yaralar var, sosyal hadiseler var. Savaşın getirdiği, çözümü çok zor, atlatılması çok zor hadiseler var. Türkiye bütün bu travmalara, bütün bu yaralara, bütün bu sosyal acılara merhem olmaya çalışan biricik ülke dünyada. Şimdi, Suriye ile alakalı böyle faaliyetlerimiz de var. Çünkü biz şuna inanıyoruz geleneksel olarak. Komşusu açken tok yatamayan, tok yatmaması öğütlenen bir milletiz biz. Bu nasihate, bu öğüte uyuyoruz” dedi.


Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

0 yorum:

Yorum Gönder