Hükümetin HSYK’daki asıl silahı

Twitter fenomeni Fuat Avni @fuatavnifuat hesabından yaptığı açıklamalarda hükümetin HSYK’daki asıl silahını açıkladı. Fuat Avni, Bekir Bozdağ ile Kenan İpek’in HSYK seçimlerini kazanmak için hakim ve savcılara askerlikten muaf tutulma vaadi vererek yalan söylediklerini iddia etti.


Hükümetin sırlarını deşifre ettiği 17 Aralık tarihinden bu yana Twitter’da fenomen haline gelen Fuat Avni, @fuatavnifuat hesabından yaptığı açıklamalarda yine hükümetin en gizli sırlarını açıkladı.


Fuat Avni, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın HSYK seçimlerine cumhurbaşkanlığı seçimlerinden daha çok önem verdiğini aylar önce yazdığını hatırlatarak, hükümetin HSYK üzerinde kullanmayı tasarladığı asıl silahı açıkladı.


HAKİM VE SAVCILARIN ASKERLİKTEN MUAF TUTULMASI YALANI


Adalet Bakanlı Bekir Bozdağ ile Adalet Bakanlığı Müsteşarı Kenan İpek’in seçimeri kazanmak uğruna her yolu mübah saydıklarını belirten Fuat Avni, Bozdağ’ın en büyük vaadinin hakim ve savcıların askerlikten muaf tutulması yalanını yaymak olduğunu iddia etti.


‘PAŞA İLE ANLAŞTIM’


Müsteşar İpek’in açıklamaları yalanlanmasın diye Maliye Bakanlığı Müsteşarı Naci Ağbal ile Genelkurmay 2. Başkanı Yaşar Güler ile anlaştığını söylediğini de iddialarına ekleyen Fuat Avni, bir zamanlar Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Başbakan Davutoğlu’nu sert şekilde eleştiren, ancak son zamanlarda “tetikçi” olmakla itham ettiği eski savcı Reşat Petek’in de HSYK üyesi olmak için bu yalanı yayarak HSYK seçimlerini manipüle ettiğini yazdı.


ASKERİN HABERİ YOK!


Fuat Avni, Bozdağ ve İpek’in askerin haberi yokken TSK’yı yalanlarına alet ettiklerini belirttiği tweetlerinden sonra “Neden her konuda yazdığımı merak edenler var. Tiran’ın burnunu sokmadığı konu kalmadı. Hepsini deşifre edince her konuda yazmış oluyorum.” şeklinde bir açıklama da yazdı.


(function(){var d=window,e=document,f=”documentElement”,g=”scrollTop”,k=”prototype”,l=”body”,m=”getAttribute”,n=””,p=”1″,q=”data”,r=”img”,s=”load”,t=”number”,u=”on”,v=”onload”,w=”pagespeed_lazy_position”,x=”pagespeed_lazy_replaced_functions”,y=”pagespeed_lazy_src”,z=”position”,A=”relative”,B=”resize”,C=”scroll”,D=”src”,E=function(a,b,c){if(a.addEventListener)a.addEventListener(b,c,!1);else if(a.attachEvent)a.attachEvent(u+b,c);else{var h=a[u+b];a[u+b]=function(){c.call(this);h&&h.call(this)}}};d.pagespeed=d.pagespeed||{};var F=d.pagespeed,G=function(a){this.d=[];this.a=0;this.b=!1;this.n=a;this.e=null;this.i=0;this.j=200;this.c=!1};G[k].r=function(){var a=0;typeof d.pageYOffset==t?a=d.pageYOffset:e[l]&&e[l][g]?a=e[l][g]:e[f]&&e[f][g]&&(a=e[f][g]);var b=d.innerHeight||e[f].clientHeight||e[l].clientHeight;return{top:a,bottom:a+b,height:b}};G[k].m=function(a){var b=a[m](w);if(b)return parseInt(b,0);var b=a.offsetTop,c=a.offsetParent;c&&(b+=this.m(c));b=Math.max(b,0);a.setAttribute(w,b);return b};

G[k].q=function(a){var b=this.m(a);return{top:b,bottom:b+a.offsetHeight}};G[k].p=function(a,b){if(a.currentStyle)return a.currentStyle[b];if(e.defaultView&&e.defaultView.getComputedStyle){var c=e.defaultView.getComputedStyle(a,null);if(c)return c.getPropertyValue(b)}return a.style&&a.style[b]?a.style[b]:n};

G[k].o=function(a){if(!this.c&&(0==a.offsetHeight||0==a.offsetWidth))return!1;if(this.p(a,z)==A)return!0;var b=this.r(),c=a.getBoundingClientRect();c?(a=c.top-b.height,b=c.bottom):(c=this.q(a),a=c.top-b.bottom,b=c.bottom-b.top);return a


Haber Kaynağı: Rahatsız


Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

0 yorum:

Yorum Gönder