Milletvekilinden ilginç protesto

Cengiz ALDEMİR/Sozcu.com.tr

17- 25 Aralık yolsuzluk ve rüşvet operasyonları ülke gündemini meşgul etmeye devam ediyor. Yolsuzluk davasında bakan savcının takipsizlik kararına tepki gösteren CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal’dan ilginç bir tepki geldi.

Hükümet programı üzerinde yapılan görüşmeler sırasında CHP istanbul Milletvekili Mahmut Tanal ilginç bir protesto eylemi yaptı. Tanal Türkçe ve İngilizce “sıfırla” yazılı siyah bir tişörtle genel kurula girdi. CHP’Lİ Tanal SÖZCÜ’ye yaptığı açıklamada, “Sayın eski başbakanı çocuklarıyla konuşurken hesapları sıfırla demişti ya… çocuğu da sıfırladım ama hala bir miktar kaldı diye yanıt vermişti. Bunun üzerine de Erdoğan kalan parayla git daire al talimatı vermişti. Ne yazık ki yolsuzluk ve rüşvetten suçlanan bir adam bu ülkede cumhurbaşkanı oldu. Ben de halkın dikkatini çekmek için bu tişörtü giydim.

OPERASYONUN ADI SIFIRLAMA

CHP’li Mahmut Tanal emniyetteki cemaatçi polislere yönelik operasyonları ise ” sıfırlama” operasyonu olarak değerlendirdi. Tanal ” birinci operasyon haram yemedim operasyonu, ikincisi korkutma, üçüncüsü ise sıfırlama operasyonuydu. Bu operasyonlar korkumta. sindirme ve yıldırma operasyonudur. Pisliklerini örtmeleri mümkün değil. Biz bunu topluma anlatacağız” diye konuştu.


Haber Kaynağı: Sözcü


Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

0 yorum:

Yorum Gönder