E3"ün gölgede kalanları!


E3 2016 etkinliğinin en çok öne çıkan başlıkları hiç kuşkusuz yeniden yapımlar ve devam oyunları oldu. Yeni Zelda oyunu, Bethesda’nın harika görünen Skyrim yeniden yapımı, Frostbite 3 özellikli Fifa 17 ve Konami’nin Silent Hills’den ilham olan Resident Evil 7’si bunlardan ilk akla gelenleri.

Fakat en az oyunlar kadar ilgi çekici başka ürünler de E3’te podyuma çıkma şansı buldu. Bu yılın E3 etkinliğinde öne çıkan; birçok yeni teknolojiye ve harika işlevselliklere sahip bu oyun araçları arasından en iyilerini sizin için bir araya getirdik.


Turtle Beach ‘in sanal gerçeklik odaklı modeli Stealth 350VR bir sanal gerçeklik başlığının yaratabileceği bütün konforsuz durumları ortadan kaldırmak için tasarlanmış gibi duruyor. 30 saati aşkın bir batarya ömrü sunan kulaklığın baş bantları ve kabloları da istenirse çıkartılabiliyor. 50 mm’lik Neodymium hoparlörü sayesinde inanılmaz bir ses deneyimi yaşatıyor.


Kaynak: CHIP Online


Haberin Devamı

E3"ün gölgede kalanları!
Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

0 yorum:

Yorum Gönder