Roland Emmerich Independence Day 3 Hakkındaki Planlarını Açıkladı!


Uzun bekleyişin ardından hayal kırıklığına uğratan Independence Day: Resurgence’ın gösterime girmesinden kısa süre sonra, Roland Emmerich Independece Day 3 hakkındaki planlarını ilk defa paylaştı. Açıklamasına göre yirmi yıl önce başlayan büyük savaş dünya dışına taşınıyor.


Heyecanla beklediğimiz gişe filmleri ne yazık ki uzun süredir orijinallikten yoksun. Sinemaseverlerin tanımadığı karakterlere yer vererek risk almak istemeyen yapımcılar şanslarını sürekli olarak ya bir devam filmi ile ya da geçmişte büyük ses getirmiş filmlerin yeniden çevrimleri ile deniyor. Tabii bu filmlerin arasında başarılı yapımlar yok değil ancak tartışmasız büyük bir kısmı büyük hayal kırıklığı. Örnek vermek gerekirse sadece bu ay bile iki dev bütçeli yapım, Teenage Mutant Ninja Turtles: Out of Shadows ve Independence Day: Resurgence merakla bekleyenlere büyük üzüntü yaşattı. Bu düzenin en kısa zamanda son bulmasını umuyoruz ama gelen haberler hiç de iç açıcı görünmüyor.



20 yılın ardından efsanevi hikâyeyi Independence Day: Resurgence ile yeniden beyazperdeye taşıyan Roland Emmerich, yeni bir devam filminin ilk sinyallerini verdi, hem de filmin gösterime girmesinden birkaç gün sonra. Okuyunca aklınıza devam filminin çok iyi bir gişe hasılatı elde etmiş olabileceğini düşünebilirsiniz. Ancak ortada öyle bir durum da yok. Düşünün; film, vizyondaki ikinci haftasına giren Finding Dory’nin gerisinde kaldı. Dünya genelinde ise iyi bir başlangıç yapmış olsa da aldığı eleştiriler yüzünden ikinci haftasında büyük bir düşüş yaşaması kaçınılmaz. Her şeye rağmen yarattığı evrene güveni tam olan Roland Emmerich, Independence Day 3 hakkındaki düşüncülerini ilk defa dile getirdi. Açıklamasına göre üçüncü filmde savaş intergalaktik bir boyut kazanacak.


Roland Emmerich Independence Day 3 Hakkında İlk Açıklamasını Yaptı!


“Gelecek sefer intergalaktik bir yolculuğa çıkacağız. Hem de bir ya da iki yıl içinde gerçekleşecek, yine 20 yıl sonra değil. Aynı grupla devam etmeyi planlıyorum, özellikle de genç karakterler ile Jeff Goldblum ve Brent Spiner büyük yer kaplayacak. Aynı grubu birlikte tutmak oldukça eğlenceli olacak.”


Yıkımların yönetmeni Roland Emmerich’in açıklamasından da anlaşılacağı üzere, yönetmen gelecek yapım için gayet umutlu. Gişe hasılatının ardından yapımcılar da aynı düşüncede olacak mı bilmiyorum ama şimdilik durum pek de parlak değil. Olur da yeni bir devam filmine yeşil ışık yakılırsa en azından hikayenin dünya dışına taşınmasının aksiyon serisine yeni bir soluk getirebilme ihtimaline sevinerek sözü size bırakıyorum. Sizce Roland Emmerich Independence Day: Resurgence’deki hatalarından ders çıkararak Independence Day 3’te ilk filmin görkemini yakalayabilir mi?


The post Roland Emmerich Independence Day 3 Hakkındaki Planlarını Açıkladı! appeared first on Filmloverss.


Kaynak: Film Loverss


Haberin Devamı

Roland Emmerich Independence Day 3 Hakkındaki Planlarını Açıkladı!
Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

0 yorum:

Yorum Gönder