Ewan McGregor’un Yönetmenliğini Yaptığı American Pastoral’ın İlk Fragmanı Yayınlandı!


Trainspotting, Star Wars, Big Fish gibi filmlerde canlandırdığı karakterlerle gönüllerde taht kuran İskoç oyuncu Ewan McGregor’un ilk yönetmenlik denemesi olan American Pastoral’ın ilk fragmanı izleyicinin beğenisine sunuldu.


Danny Boyle’un en başarılı filmlerinden biri olarak görülen Trainspotting’in başrolünde oynadığından beri yıldızı her geçen gün daha çok parlayan Ewan McGregor,  yeni filmi American Pastoral’de hem filmin başrolünü canlandırdı hem de yönetmenlik yaptı. Kadrosunda ayrıca Dakota Fanning, Jennifer Connelly gibi isimler bulunduran film, Philip Roth’un 1997 yılında yazdığı Pulitzer ödüllü romanından uyarlandı. Kitabı senaryolaştıran kişi ise John Romano. Yıllardır yapım aşamasında kalan American Pastoral birçok yönetmen ve senaristin elinden geçtikten sonra en son olarak Ewan McGregor’un elinde gerçekleşebildi.


Evan McGregor’un İlk Kamera Arkası Deneyimi American Pastoral’ın Fragmanı İzleyiciyle Buluştu


Savaş sonrası Amerika’sında olayların geçeceği filmin konusu ise şöyle;


Seymour ”Swede” Levov (Ewan McGregor), eşi Dawn Levov (Jennifer Connelly) ve kızları Merry Levov (Dakota Fanning) ile mutlu ve düzenli bir hayata sahiptir. Ancak Merry büyüdükçe siyasi olaylara karışmaya başlar ve büyük bir suç işlediği iddiasıyla birlikte ortadan kaybolur ve Seymour Levov kızının peşine düşer. Farkına vardığı şeyler sonucu ailesi ve hayatı parçalanmaya başlar.


Filmin fragmanı oldukça etkileyici duruyor, özellikle açılış sahnesi ile dönemin halk üzerindeki etkisi güzelce izleyiciye gösterilmiş. Filmin konusu ve fragmanda gördüklerimiz filmin Ewan McGregor ve Dakota Fanning ikilisi üzerinden ilerleyeceği izlenimini veriyor. Sonuç olarak bizleri güzel bir drama-gerilim filminin beklediği söylenebilir. Film Amerika’da 26 Ekim 2016’da vizyona girecek. Türkiye’de vizyona girip girmeyeceği ise şimdilik belli değil. Bahsi geçen fragmanı ise aşağıda bulabilirsiniz.



The post Ewan McGregor’un Yönetmenliğini Yaptığı American Pastoral’ın İlk Fragmanı Yayınlandı! appeared first on Filmloverss.


Kaynak: Film Loverss


Haberin Devamı

Ewan McGregor’un Yönetmenliğini Yaptığı American Pastoral’ın İlk Fragmanı Yayınlandı!
Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

0 yorum:

Yorum Gönder