Fenerbahçe"den Serdar Aziz ve Eren Derdiyok atağı!


Serdar Aziz ile Eren Derdiyok’u ısrarla kadrosuna katmak isteyen Fenerbahçe, Euro 2016 başlamadan bu iki oyuncuya imza attırmayı amaçlıyor.

Gelecek sezonun transfer çalışmalarına şimdiden başlayan Fenerbahçe, UEFA’dan gelen bütçe kısıtlaması nedeniyle transfer konusunda ince eleyip sık dokuyor.


Fanatik ‘te yer alan habere göre Fenerbahçe, uzun süredir transfer gündeminde olan Serdar Aziz ve Eren Derdiyok için girişimlerini sürdürüyor. Bu iki oyuncu için Beşiktaş ile rekabet içinde olan Kanarya, EURO 2016 öncesi transferleri bitirmek istiyor.


UEFA takibi sebebiyle bonservislerde fazla yükseğe çıkmamayı planlayan Fenerbahçe, Serdar Aziz için 5 milyon Euro isteyen Bursaspor ve İsviçre’nin Fransa’daki kilit oyuncularından olacak Eren için 3.5 milyon Euro isteyen Kasımpaşa ile pazarlıklarını sürdürüyor.


Özellikle Kasımpaşa’nın küçülme kararı alması sebebiyle sözleşmesi gelecek sezon bitecek Eren’e Kanarya’nın çok yakın olduğu konuşuluyor.


Kaynak: Goal.com Türkiye


Haberin Devamı

Fenerbahçe"den Serdar Aziz ve Eren Derdiyok atağı!
Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

0 yorum:

Yorum Gönder