Beşiktaş"tan "sol"a Şampiyonlar Ligi ayarı! Manchester City"den...


Ligde şampiyon olan kadrosunda eksik noktaları tespit eden Beşiktaş , transfer çalışmalarına başladı. 7 yıl sonra Şampiyonlar Ligi’nde boy gösterecek Beşiktaş , başarılı olmak için bazı önemli takviyeler yapmayı planlıyor.

Bu doğrultuda Beşiktaş , Wilfried Bony’den sonra bir başka Manchester City oyuncusunu daha gözüne kestirdi. Yeni sezonda savunmayı güçlendirmek isteyen Beşiktaş yönetimi, 2010 yılından beri İngiliz ekibinde forma giyen Alexander Kolarov’u , sol bek için belirlenen listenin en başına aldı.


Mario Gomez’in gitmesi halinde Manchester City’nin golcülerinden olan Wilfried Bony’yi mercek altında tutan Beşiktaş yönetimi, 2018 yılına kadar sözleşmesi bulunan Kolarov’u da yakından takip edecek.


Guardiola bekleniyor


Şu anda Manchester City’nin başına geçmeye hazırlanan Pep Guardiola’nın son kararını bekleyen Beşiktaş , İspanyol teknik adamın yapacağı planlamaya göre harekete geçecek.


Guardiola’nın bu iki oyuncuyu takımda düşünmemesi halinde ilk olarak Kolarov ile temas kurulacak. Sol bek ve sol kanat olarak oynayabilen Sırp oyuncuyu takıma transfer etmek isteyen Beşiktaş , bütçesine de sadık kalmaya çabalayacak.


Dengeler şaşmayacak


Transferde hem bütçeyi aşmamaya özen gösteren hem de takım içerisindeki dengeleri korumak isteyen yönetim, hesaplarından şaşmayacak. Kolarov’un astronomik bir ücret istemesi durumunda, transfer görüşmeleri başlamadan bitirilecek. Futbolcuyu satış opsiyonlu olarak kiralamak isteyen Beşiktaş, alternatif isimlerle de görüşüyor.


Kaynak: Sporx


Haberin Devamı

Beşiktaş"tan "sol"a Şampiyonlar Ligi ayarı! Manchester City"den...
Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

0 yorum:

Yorum Gönder