AKP tam gaz devam ediyor

AKP hükümeti, yeni hükümet kurulana kadar görevini sürdürürken yeni atama kararları da almaya devam ediyor.

Başbakanlık ile Adalet, İçişleri ve Kalkınma Bakanlıklarına Ait Atama Kararları Resmi Gazete’de yayımlandı. Buna göre, Başbakanlık Müşavirliğine, Müsteşar Yardımcısı Mehmet Abdullah Canbek’in, bu nedenle boşalacak Müsteşar Yardımcılığına ise Doç. Dr. Ömer Açıkgöz’ün getirilmesi kararlaştırıldı.

Ayrıca Adalet Bakanlığı Ceza İşleri Genel Müdürlüğüne Ceza İşleri Genel Müdür Yardımcısı Aytekin Sakarya, İçişleri Bakanlığı Kırklareli İl Hukuk İşleri Müdürlüğüne Kastamonu Vali Yardımcısı Mustafa Sarıkaya ve Kalkınma Bakanlığı Müşavirliğine de Kalkınma Araştırmaları Merkezi Başkanı Doç. Dr. Mustafa Şahin atandı.

AKP, 7 Haziran seçimleri ile tek parti iktidarını kaybetti. Hükümet istifasını sunmuş olsa da yeni hükümet kurulana kadar geçici olarak görev yaptığı yaklaşık bir aylık süre içerisinde 700’e yakın üst düzey atama yaptı. AKP’nin yeni atama kararları alarak bürokrasideki etkinliğini sürdürmeye çalıştığı öne sürülüyor.

Haber Kaynağı: Rahatsız



from Habergaraj.Com http://ift.tt/1HjPfOg
Share on Google Plus

About Burak Sormageç

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

0 yorum:

Yorum Gönder