Rüyada Ağaç Kesmek


Rüyada ağaç kesmek, maalesef pek olumlu anlamlara gelmiyor ve bu nedenle ağacı nasıl kestiğinize dair hangi detayı hatırlarsanız hatırlayın, genel olarak bunu olumsuz bir şekilde yorumlamanız gerekli. Dolayısıyla rüyasında ağaç kesenler, ilk olarak hayatlarında ters gidebilecek şeyleri dikkate almalı ve ona göre hareket etmeliler.


Rüyanızda bir ağacı kesiyorsanız, genel olarak doğru yoldan şaşacağınız ve birtakım şaibeli işlere girişeceğiniz düşünülür. Hem kendinize hem de başkalarına dolaylı yollardan zararı dokunacak işlere girişmiş olmanız, maalesef çevrenizdeki insanları da sizden soğutacak ve bu süreçte çok sevdiğinzi insanların size sırtlarını döndüklerini görmeniz mümkün olacak.


Eğer çok büyük bir ağacı rüyanızda kesiyorsanız, maalesef son zamanlarda büyük günahlar işlediğiniz belirtilmektedir ve bu günahlarınızdan kurtulabilmek için henüz cesaretiniz yok. Zira bunlardan kurtulmak için pek çok olay ve kişi ile de yüzleşmeniz gerekecek. Ancak şimdiden pişmanlıklarınız başladığı için ilerleyen günlerde bu durumun sizi biraz daha zorlaması mümkün.


Küçük bir ağaç kesenler ise üstlerine binen sorumluluklar altında biraz ezilmeye başladıklarını hissedeceklerdir. Bilhassa uzun süredir iş yerinde çok fazla sorumluluk alanlar ve her işi üstüne yıkılanlar, artık isyan etme noktasına gelmiş olabilirler.


Rüyada kurumuş bir ağacı kesmek de sorumlulukların artık çekilmez hale geldiğini gösteriyor ancak bunun sonucunda kendinizi kötü işler yaparken bulabilirsiniz. Yaptığı işi bir şekilde sabote edenler, niyetleri kötüye kullananlar ve ticarette işe haram karıştırmak isteyenler, ilerleyen zamanlarda bunun kötü etkilerini kendilerine dönmüş şekilde hissedebilirler. Dolayısıyla kesinlikle dikkati elden bırakmamak gerekiyor.


Rüyada yemyeşil görünen bir ağacı kesmek ise, önünüzde bir seçim olduğunu ve bu seçimin birinin iyi birinin ise kötü yollardan sizi sonuca götüreceğini gösteriyor. İyi ama zor olan yola karşın kötü ama kolay bir yol ihtimali var ve bu durum sizi ahlaki bir bunalım içerisine sokabilir.


Kaynak: Yüksek Topuklar


Haberin Devamı

Rüyada Ağaç Kesmek
Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

0 yorum:

Yorum Gönder