LG Magna için Android 6.0 Marsmallow Çıktı!


LG, geçtiğimiz yıl tanıtımını gerçekleştirdiği giriş seviyesi akıllı telefonu LG Manga için Android 6.0 Marsmallow güncellemesini yayınladı. İşte güncellemenin detayları!

LG geçtiğimiz yıl Mobil Dünya Kongresi öncesinde yeni giriş ve orta seviye akıllı telefon modellerini tanıtmıştı. Bu modellerden birisi olan LG Magna, gücünü Qualcomm’un Snapdragon 410 işlemcisinden alırken 1 GB RAM’i ve 8 GB dahili depolama alanını bünyesinde barındırıyor.


Android 6.0 Güncellemesi Alacak Cihazlar


Google’ın yeni Android sürümü Android 6.0 Marshmallow alacak cihazlar hangileri? İşte Android 6.0…


LG’nin Magna modeli için Android 6.0 Marsmallow güncellemesini yayınladığı ortaya çıktı. Dağıtımına ilk olarak Yunanistan’da başlanılan güncellemenin, ilerleyen günlerde ülkemizde bulunan cihazlara gelmesi bekleniyor.



Gelişmiş uygulama izinleri, Doze modu sayesinde artan pil verimliliği, güvenlik geliştirmeleri, performans artışı ve sistemin hatalardan arındırılması güncelleme kapsamında yer alan başlıca yenilikler arasında bullunuyor. Kullanıcıların güncellemeyi yükleyebilmek için OTA ile cihazlarına gelmesini beklemeleri gerekiyor.


Zira, henüz güncellemeyi doğrudan yüklemek için gerekli olan firmware dosyası yayınlanmış değil. LG Magna için yayınlanan bu güncellemeyi telefonunuzun Ayarlar bölümünde yer alan Yazılım Güncelleme sekmesinden kontrol edebilirsiniz.


Kaynak: ShiftDelete.Net


Haberin Devamı

LG Magna için Android 6.0 Marsmallow Çıktı!
Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

0 yorum:

Yorum Gönder