Galatasaray"dan Bruma için net karar: "Ya 10 milyon €, ya hiç..."


Galatasaray tarihinin en pahalı genç transferi olarak kadroya katılan Bruma geride kalan sezonlarda bir türlü bekleneni veremeyince kiralık olarak 2 sezon gönderildi.. Portekizli oyuncu Bruma, Real Sociedad ile olan sözleşmesi bu sezon sona erip takıma geri dönerken yönetim de bu kez farklı bir yol izlemeyi kararlaştırdı.

Sporting’ten 10 milyon Euro bonservis bedeli ile transfer edilen ve imza ücreti olarak da 1 milyon Euro ödenen oyuncu geride kalan sezonlarda 1.1 milyon Euro alırken bu sezon ise 1.2 milyon Euro kazanacak.


Geçen sezonu La Liga’da Real Sociedad forması ile tamamlayan 21 yaşındaki oyuncu için Galatasaray, 1 milyon 900 bin Euro ücret alırken 30 Nisan’a kadar da 7.5 milyon Euro satın alma opsiyonu belirlendi. Ancak İspanyollar bu opsiyonu kullanmayınca Bruma da elde kaldı. Oyuncunun menajeri bir kez daha kiralamak veya bu kez oyuncusunu satabilmek için kolları sıvarken baştan Hollanda Ligi olmak üzere önemli liglerden ve takımlardan da Bruma için teklifler geldi.


Bu teklifler arasında bonservis bedeli olarak en fazla 5-6 milyon Euro bandına çıkılırken tekliflerin hepsi Galatasaray yönetimi tarafından geri çevrildi. Galatasaray, bu kez Portekizli oyuncu Bruma’yı takımda kullanmayı düşünürken yine de menajerine bir bonservis bedeli iletti.


10 milyon Euro’luk bir teklifi kabul edebileceklerinin altını çizen Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, bu seviyenin altına asla inmeyeceklerini vurgularken diğer tekliflerin kendilerine iletilmemesini istedi.


BU KEZ PARLAYACAK!


Kiralık olarak Bruma’yı bırakmak istemeyen ve satılmaması durumunda da bu sezon yeniden takımda kullanmanın hazırlığını yapan Galatasaray idarecileri, ayrıca Bruma’yı takımda tutarak bu bölgeye de yapılması zorunlu olan bir transferden kaçmak istiyor.


Bruma’yı bu sezon daha çok takımda kullanıp değerinin de artacağını hesaplayan Galatasaray yönetimi bu kararından da geri adım atmayacak.


Kaynak: Sporx


Haberin Devamı

Galatasaray"dan Bruma için net karar: "Ya 10 milyon €, ya hiç..."
Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

0 yorum:

Yorum Gönder