EURO2016 Kevin de Bruyne: "İtalya maçı sonrası eleştirileri okuduk. Hepsine sahada cevap verdik" BEL


Belçika’nın yıldız hücum oyuncusu Kevin de Bruyne, 3-0 kazandıkları İrlanda Cumhuriyeti maçının ardından flaş röportajda açıklamalarda bulundu.

İşte Kevin de Bruyne’ün sözleri…


“Bu takımda huzursuzluk olduğuna dair haberler çıktı. Futbolda işler nasıl gider bilirsiniz, İtalya’ya yenilince eleştiriler de geldi normal olarak.


Ancak, bu tür eleştirilerin haksız olduğunu ispatlamanın tek imkanı sahada cevap vermek. Bugün gerekli cevabı sahada verdik. Takım olarak, herkes İtalya maçındaki oyunumuza karşılık bugün gerekli yanıtı verme isteğindeydik, verdik. Bence gayet de iyi bir cevap oldu. Hepimizin bu turnuvada bir hedefi vardı ve bu hedef adına bugün kazanmamız bu hedef yolunda önemli br adım oldu.”


“YOLU YARILADIK”


“Bu maça çıkmadan önce önümüzde iki zorlu maç vardı. Birini atlattık ve yolu yarıladık. Şimdi aynı futbolu İsveç karşısında da sürdürmemiz gerekiyor. EURO2016’da her maç zorlu geçiyor. İrlanda’nın hala bir şansı var, İtalya’nın ise ne yapacağını asla tahmin edemezsiniz.”


Kaynak: Sporx


Haberin Devamı

EURO2016 Kevin de Bruyne: "İtalya maçı sonrası eleştirileri okuduk. Hepsine sahada cevap verdik" BEL
Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

0 yorum:

Yorum Gönder