Beşiktaş, Marcelo Guedes için 800 bin zararı göze aldı, imzalıyor!


2016-17 sezonunda Şampiyonlar Ligi’nde mücadele edecek olan Beşiktaş , iddialı bir kadro oluşturmanın peşinde…

Beşiktaş , bu doğrultuda en başta savunmasını sağlama almak istiyor. Kamil Glik ve Gustavo Gomez’i listenin ilk sırasında tutan Beşiktaş , en başta geçen sezonun ikinci yarısında Hannover 96’dan kiraladığı Marcelo Guedes Filho’nun bonservisini aldı.


Brezilyalı futbolcu Marcelo’nun satın alma opsiyonu 31 Mayıs’a kadar geçerliydi. Beşiktaş, bu tarihe kadar sözleşmede belirtilen 1.2 milyon Euro’yu ödediği takdirde Sambacı’yı renklerine bağlayabiliyordu. Ancak bu para yatırılamadı ve Hannover kulübü yetkilileriyle yeniden masaya oturuldu.


3 MİLYON EURO İSTEDİLER


Bundesliga 2’ye düşen Alman temsilcisinin yöneticileri Marcelo için 3 milyon Euro bonservis bedeli talep etti.


Yapılan pazarlıklar sonrasında taraflar 2 milyon Euro’da anlaştı. Beşiktaş , geçen sezonun ikinci yarısında sergilediği performansla geçer not alan, Osmanlıspor ile oynanan şampiyonluk maçında 2 gol atan ve Beşiktaş’ta kalmak istediğini her fırsatta dile getiren Marcelo’yu , güçlü bir savunma hattı oluşturma hedefi doğrultusunda 800 bin Euro’luk zararı göze alarak transfer etti.


Kaynak: Sporx


Haberin Devamı

Beşiktaş, Marcelo Guedes için 800 bin zararı göze aldı, imzalıyor!
Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

0 yorum:

Yorum Gönder