Facebook kullananlar bu habere dikkat

İnsanların başka insanlarla iletişim kurmasını ve bilgi alışverişi yapmasını amaçlayan dünyanın en büyük sosyal paylaşım sitelerinden facebook yeni bir özellik daha ekledi.

Dünyanın en büyük sosyal paylaşım sitelerinden, Facebook Messenger uygulamasına görüntülü sohbet özelliği eklendiğini duyurdu.

Facebook’un resmi blogundan yapılan açıklamaya göre, mevcut sesli görüşme özelliğine sahip olan Facebook Messenger’ın 600 milyon kullanıcısı Messenger’ın iOS ve Android uygulamaları üzerinden ücretsiz olarak yüz yüze görüşebilecek.

Görüntülü sohbet özelliği, Android ve iOS cihazları ya da 4G ve 2G gibi farklı bant genişlikleri arasında da kullanılabiliyor.

Facebook Messenger’ın mobilde görüntülü sohbet özelliğini aktif etmek ve hemen kullanmak için, Messenger bağlantınızın sayfasındaki video ikonuna tıklamak yeterli.

Facebook Messenger’ın iOS ve Android’de görüntülü sohbet özelliği ilk etapta aralarında Belçika, Meksika, Nijerya, Portekiz, ABD ve Uruguay gibi ülkelerin olduğu 15 pazarda sunuluyor. Facebook, özelliğin önümüzdeki aylarda Türkiye’de ve tüm dünyadaki kullanıcılara açılacağını söylüyor.

Türkiye’de de yaklaşık 35 milyon kullanıcısı olan Facebook’un Messenger sistemini kullanmak için güncellemek gerekmektedir.

 

Haber Kaynağı: Rahatsız



from Habergaraj.Com http://ift.tt/1FAdiJx
Share on Google Plus

About Burak Sormageç

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

0 yorum:

Yorum Gönder