Sporcular iWatch’u test ediyor!

Apple’ın merakla beklenen ve sonbahar aylarında yeni nesil iPhone ile birlikte duyurulacağı iddia edilen akıllı saatinden haberler gelmeye devam ediyor. Son iddialara göre şirket Amerika’da NBA, MLB ve NHL’in bazı ünlü oyuncularına iWatch’un spor uygulamalarını ve çeşitli özelliklerini test ettiriyor.

iWatch denemesine katıldığı öne sürülen ünlüler arasında NBA’in efsanevi isimlerinden Kobe Bryant, Los Angeles Kings buz okeyi takımından Dustin Brown ve bir grup beyzbol oyuncusu yer alıyor. Apple’ın denemelere katılan oyuncularla gizlilik anlaşması imzalayarak, iWatch olarak adlandırılan yeni cihazın detaylarının sızmasının önüne geçtiği de verilen bilgiler arasında.

Kobe Bryant görülmüştü

Hatırlanacağı gibi geçtiğimiz ay Kobe Bryant ile Apple’ın Tasarımdan Sorumlu Başkan Yardımcısı Sir Johy Ive’ın şirketin Cupertino’daki kampüsünde görüştüğü yönündeki iddialar çıkmış ve Bryant’ın kampüs içinden fotoğrafları basına sızmıştı. Bakalım önümüzdeki günlerde iWatch hakkında yeni bilgiler sızacak mı?


http://ift.tt/1j5rqvO


Haber Kaynağı: Sözcü


Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

0 yorum:

Yorum Gönder