Rüyada Hz. Adem’i Görmek


Adem peygamberi rüyada görmek, faziletli ve iyi işlere imza atacağınız anlamına gelmektedir. Bilhassa bilim, teknoloji, sağlık gibi insanlık için faydalı konularda çalışmalar yapanlar bu konuda ilerleme kaydedebilme imkanına da sahip olacaklar. Ticaret erbabları ise açları doyurma, zekat verme, insanlara maddi anlamda destek olma gibi muhtaç olanlara destek çıkma anlamında davranışlarda bulunacaklar.


Rüyanızda kendinizi Hz. Adem’e arkadaş olmuş gibi görüyorsanız, yakın bir zamanda mevki atlayacağınız ve kendinizi daha iyi bir konumda göreceğiniz de söylenebilir. Bilhassa yakın arkadaşlık mertebesinde olmanız, zaman zaman bazı yorumcular tarafından hacca gitmek olarak da yorumlanabiliyor ancak genel olarak mevki artışı ve dostlarla birliktelik en çok getirilen yorumlar arasında.


Eğer rüyada gördüğünüz Adem peygamberi solgun ve yorgun bir şekilde görüyorsanız, kısa bir süre sonra başka bir yere yolculuğa gitmeniz yahut şehir değiştirmeniz beklenebilir. Özellikle de uzun süredir tayininin başka yere çıkmasını bekleyenler bu umutlarına kavuşabilir, yerinde kalmak isteyenler ise onları mecbur kılacak sebeplerden dolayı kurulu düzenlerinin bozulacağını görebilirler.


Adem peygamber rüyanızda çok canlı ve iyi bir haldeyse, endişe ve üzüntülerden uzak bir hayat süreceğiniz gibi, çocuk sahibi olma ihtimaliniz de var. Uzun süredir bebek isteyen çiftler bu dönemde çalışmalarını da biraz yoğunlaştırabilirler. Hz. Adem’i iyi durumda görmek genellikle çok hayırlı ve iyi bir şekilde yorumlandığından genel anlamda sevinebilirsiniz.


Rüyanızda Adem peygamberi gördüğünüz zaman gözleriniz yaşardıysa, uzun bir süredir sizi rahatsız eden bir rahatsızlıktan kurtulacağınız, yeniden sağlığınıza kavuşacağınız da söylenmektedir.


Adem peygamber evinizin sofrasına misafir oluyorsa ve onu rüyanızda ailenizle birlikte ağırlıyorsanız, kısa bir zaman sonra beklenmedik bir dostunuzdan bir yardım almanız da mümkün olacaktır. Uzun süredir fakirlikle boğuşuyor ve maddi durumunuzun düzelmesi için çaba gösteriyorsanız, birisi size bu konuda destek olacaktır.


Kaynak: Yüksek Topuklar


Haberin Devamı

Rüyada Hz. Adem’i Görmek
Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

0 yorum:

Yorum Gönder