Kanal D ve CNN Türk’te çok sayıda çalışanın işine son verildi

CNN Türk’te 5N 1K prohramını sunan Cüneyt Özdemir’in Kanal D’ye geçmei ile kanalda yeniden yapılanma başladı. Şimdilik Kanal D Ankara Temsilcisi Erhan Karadağ’ın da olduğu çok sayıda çalışan işten çıkarıldı.


“Kanal D ve CNN Türk’ün Ankara ofisleri birleştiriliyor” haberi kulislere bomba gibi düştü.


Doğan TV Ankara Temsilcisi’nin CNN Türk’ün Ankara Temsilcisi Hande Fırat olduğu bilgisi akıllara Kanal D’nin Ankara Temsilcisi Erhan Karadağ’ın ve kanaldaki diğer personelin durumunu getirdi.


Kanal D Ankara bürosundaişten çıkarmalar oldu. Cüneyt Özdemir’in CNN’den Kanal D’ye geçmesi ile yeniden yapılanma başladı.


TOPLAM 10 KİŞİNİN İŞİNE SON VERİLDİ


Kanal D’de görev yapan toplamn 2 kameraman, 2 muhabir, 1 montajcı ve 1 sekreterin işine yeniden yapılanma adıyla son verildi.


ANKARA TEMSİLCİSİ ERHAN KARADAĞ DA…


Kanal D’nin Ankara Temsilcisi ve başarılı gazeteci Erhan Karadağ an itibariyle Doğan’daki işinden çıkartıldı. Haluk Parlakdemir haber müdürü olarak görevine devam edecek.


ŞEF KAMERAMAN DA İŞTEN ÇIKARTILDI


Kanal D Şef kameramanı Hakan Dikiciler ve kameraman Hüseyin Çözen işten çıkartılan isimler arasında.


Kanalın Muhabirlerinden Kenan Tümer ve İlkan Işık ile kanalın sekreteri Gülden Tanılkan da işten çıkartıldı.


CNN TÜRK’TE DE İŞTEN ÇIKARTMALAR OLACAK


Birleşme ve yeniden yapılanma sonrasında CNN Türk’te de 2 kameraman 2 muhabir ve 1 montajcının işine son verildiği öğrenildi.


KAYNAK: Gazeteciler.com


Haber Kaynağı: Rahatsız


Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

0 yorum:

Yorum Gönder