Acun Medya’dan Derya Büyükuncu açıklaması

Acun Medya tarafından 2011 yılında düzenlenen ‘Survivor Ünlüler-Gönüllüler’ yarışmasında birinciliği elde eden ve 500 bin TL’lik para ödülü kazanan milli yüzücü Derya Büyükuncu ‘nun SÖZCÜ gazetesine verdiği söyleşi gündeme bomba gibi düştü. Derya Büyükuncu, SÖZCÜ’den Edda Sönmez’e yaptığı olay açıklamada ‘Survivor’dan kazandığı 500 bin TL’lik ödülün tamamını alamadığı bu nedenle de söz verdiği gibi ödülün yarısını işitme engelli çocuklar yararına çalışan bir vakfa bağışlayamadığını belirtmişti. Büyükuncu’nun bu sözlerine Acun Medya’dan bir açıklama geldi. Acun Medya Genel Koordinatörü Ebru Atasav tarafından yapılan açıklamada, Survivor’ yarışmasında kazanılan paranın ödemesinin programın yayınlandığı Show TV’nin sorumluluğunda olduğu belirtildi. İşte Acun Medya’nın o açıklaması…

“Derya Büyükuncu’nun Survivor yarışmasından kazandığı ödülün ödemesi Show TV’nin sorumluluğundadır. Acun Medya’nın bu ödeme ile herhangi bir alakası bulunmamaktadır.”


Haber Kaynağı: Sözcü


Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

0 yorum:

Yorum Gönder