Oğlu IŞİD’e katılan anne konuştu

22 yaşındaki oğlu Suriye’ye gidip IŞİD’e katılan ve hayatını kaybeden Damian Clairmont’un annesi Christianne Boudreau, diğer ailelere tavsiye niteliğinde açıklamalarda bulundu. Terör örgütünün propagandasına savaş açtığını duyuran Boudreau, oğlunun IŞİD’e katılma sürecini ve sonrasında yaşadıklarını anlattı.


SORUNLU ÇOCUKLARA ULAŞMALARI ÇOK KOLAY


CNN’e konuşan Boudreau, oğlunun terör örgütüne katılma sürecinin yavaş geliştiğini söyledi. Oğlunu bir yıl önce Suriye’de kaybettiğini belirten Boudreau, “Çocuklarımıza ulaşmaları çok kolay” dedi. IŞİD militanı olmaya karar veren Clairmont, Calgary’de lise zamanında zor dönemler geçirmiş. Oğlunun Müslüman olduktan sonra daha huzurlu olduğunu söyleyen Boudreau, Clairmont’un Arapça öğrenmek için Mısır’a gideceğini söylediğinde hiçbir şeyden şüphelenmediğini belirtti. Bu bahaneyle evinden ayrılan 22 yaşındaki Clairmont, Suriye’ye gitmiş.


IŞİD’e katılan Orhan, Suriye’de öldü


Haber Kaynağı: Sözcü


Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

0 yorum:

Yorum Gönder