Galaxy Note 6 Hakkında Yeni Bilgiler Geldi


Samsung’un bir sonraki tepe modeli Galaxy Note 6 cephesinden bilgiler gelmeye devam ediyor. Amiral gemisi akıllı telefon, Galaxy Note 5’in aksine Avrupa’da raflarda olacak.

Birçok kullanıcıya göre Android ekosisteminin gözbebeği olarak gösterilen Galaxy Note serisi bu yıl yaz döneminde altıncı sürümüyle tüketicilerin karşısına çıkacak. Tasarım ve teknik detayları itibariyle merak uyandıran telefon, Güney Kore medyasına göre temmuz ayında lanse edilebilir.


4.5 G Destekli Telefonların Tam Listesi


4.5 G ihalesi tamamlandı ve onaylandı. Nisan ayı gibi kullanılması beklenen 4.5 G hangi…


Samsung’a yakın kaynaklardan biri olan SamMobile sitesi Galaxy Note 6 ’ya ait model numaralarına açıklık getirerek, telefonun beklenenden daha önce tanıtılacağına dair önemli bir ipucu verdi. Galaxy Note 5 ’i Galaxy S6 edge+ ’a defa ederek Avrupa’da satışa çıkarmayan Samsung, yanlış bir strateji izlediğini anlamış olacak ki, Galaxy Note 6 ’yı SM-N930F model numarasıyla Avrupa’da satışa çıkaracak.



Galaxy Note 6 ’nın muhtemel teknik özelliklerinden söz edecek olursak; bu noktada henüz kesinleşen bir bilgi yok, fakat Galaxy S7 serisine göre daha gelişmiş özellikler ve S-Pen deneyimiyle karşılaşacağımızı söyleyebiliriz.


Samsung Galaxy S7 İnceleme


Merakla beklenen Samsung Galaxy S7 incelemesi ile karşınızdayız. Yeni amiral gemisi, bir önceki…


Geçen ay Çin menşeli mikroblog sitesi Weibo aracılığıyla yayınlanan bazı bilgiler Galaxy Note 6 ’ya eşlik edecek teknik detayları ışık tutmuştu. Söz konusu özellikleri hatırlayacak olursak; 5.8 inç büyüklüğünde RGB alp piksel dizilimine sahip Quad HD Super AMOLED ekran, Snapdragon 820/Exynos 8890 işlemci ailesi, 6GB LPDDR4 RAM, 64/128GB UFS 2.0 bellek ve Super OIS Plus destekli 12MP arka kamera.



Galaxy Note 6 ’nın temmuz ayında tanıtılacağı göz önünde bulundurulduğunda önümüzdeki üç dört ay boyunca birçok defa Galaxy Note 6 sızıntısıyla karşınızda olacağımızı şimdiden söyleyebiliriz.


:: Galaxy Note 6’nın muhtemel özellikleri hakkında ne düşünüyorsunuz?


Kaynak: ShiftDelete.Net


Haberin Devamı

Galaxy Note 6 Hakkında Yeni Bilgiler Geldi
Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

0 yorum:

Yorum Gönder