18+ Animasyon Filmi Nerdland’ten Fragman Yayınlandı!


13-25 Nisan tarihleri arasında düzenlenecek Tribeca Film Festivali’nde prömiyerini yapması beklenen animasyon filmi Nerdland, yetişkinlere özel içeriğiyle ve içerdiği mizahi unsurlarla dikkatleri üzerine çekti. Seslendirme kadrosunda Paul Rudd ve Patton Oswald’u barındıran yapımın senaristliğini ise Seven’dan tanıdığımız Andrew Kevin Walker üstleniyor. Animasyonun renklerini yetişkinlere açan Nerdland’ten fragman yayınlandı!


SXSW’de prömiyerini yapan ve olumlu geri dönüşler alan 18+ animasyon filmi Sausage Party’nin ardından gelecek vadeden yeni bir yapım karşımıza çıkıyor! Bu yıl 26.sı gerçekleşecek olan prestijli film festivali Tribeca’da prömiyerini yapacak animasyon filmi Nerdland’in hem seslendirme kadrosu hem de başarılı yapım ekibinin katkılarıyla yetişkin animasyon yapımlarının arasında kendine sağlam bir yer bulması oldukça büyük bir ihtimal olarak gözümüze çarpıyor.


Nerdland’in orijinal sinopsisi şu şekilde:


“Gelecek vadeden bir aktör olma yolunda ilerleyen John ve ‘sözde’ bir senarist olan Elliot, Los Angeles’ta ikamet etmektedir. 30.  doğum günleri yaklaştıkça hayalini kurdukları süperstar olma düşüncesinin yakınından bile geçemediklerinin farkına varırlar. Hayallerini gerçekleştirme konusunda son derece kararlı olan ikili, başarının üst mevkideki insanlarla tanışmaktan geçtiği Los Angeles’ta tüm gün boyunca sürecek eğlenceli bir yolculuğa atılırlar.” 


Paul Rudd ve Patton Oswald’un Seslendirme Kadrosunda Yer Aldığı Animasyon Filmi Nerdland’ten Fragman Yayınlandı!


Cesur ve kendine özgü motifleriyle kendini gösteren Nerdland, Amerikan animasyon stüdyosu Titmouse,Inc.’in imza attığı ilk uzun metrajlı animasyon filmi olma özelliğini taşıyor. Seslendirme kadrosunda Ant-Man’den tanıdığımız Paul Rudd ve başarılı komedyen Patton Oswald’un yanı sıra, Mike Judge, Hannibal Buress, Molly Shannon ve Kate Micucci yer alıyor. Yönetmenliğini Chris Prynoski’nin üstlendiği filmin senaristliğini David Fincher’ın yapımlarının senaristi olarak tanıdığımız ve oldukça başarılı işler ortaya koyan Andrew Kevin Walker’ın üstlenmesi ise güçlü bir yankı oluşturuyor. 14 Nisan’da Amerika’da vizyona girecek yapımın ülkemizde gösterime girmesi ihtimalinin oldukça düşük olduğunu söyleyebiliriz fakat ayrıntılar netleştikçe sizlerle paylaşacağız.



The post 18+ Animasyon Filmi Nerdland’ten Fragman Yayınlandı! appeared first on Filmloverss.


Kaynak: Film Loverss


Haberin Devamı

18+ Animasyon Filmi Nerdland’ten Fragman Yayınlandı!
Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

0 yorum:

Yorum Gönder