Android N Final Önizleme Sürümü Yayınlandı!


Google, uzun süredir testlerine devam ettiği Android 7.0 Nougat işletim sisteminin, final geliştirici önizleme sürümünü yayınladı. Peki, final önizleme sürümü ile neler değişiyor?

Android işletim sistemli telefonların her zaman çok yavaş güncellendiği söyleniyor, ancak işin aslı öyle değil. Google tarafında oldukça hızlı işleyen bu süreç, üreticilerin her model için ayrı güncelleme yayınladığı için kullanıcılara oldukça geç yansıyor.


Android 7.0 Nougat Alacak Cihazlar


Android 7.0 Nougat güncellemesini alacak akıllı telefonları derledik. Google’ın en yeni sürümü…


7 Aralık 2015 tarihinde yayınlanan Android 6.0.1 Marshmallow işletim sistemi henüz amiral gemi modelleri için tazeliğini korurken Google, bugün itibariyle yeni işletim sistemi Android 7.0 N ’in final geliştirici önizleme sürümünü yayınladı.


Android 7.0 N Final Geliştirici Önizleme Sürümü Daha önceki önizleme sürümlerinde bulunan hataların giderildiği ve gerekli optimizasyonların yapıldığı final önizleme sürümü, en stabil Android N sürümü olduğu için merak eden kullanıcılar tarafından kurulabilir. Tabi, en kararlı sürüm olması sorunların olmadığı anlamına gelmiyor.



Android N’in final API’si ve yeni sistem görselleri bu sürümün bünyesinde barındırdığı yenilikler arasında yer alıyor. Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6P, Nexus 9, Pixel C ve General Mobile 4G için yayınlanan final önizleme sürümünü yüklemek isteyenler, burada yer alan linke tıklayarak Android Beta programına dahil olabilirler.


:: Android 7.0 N hakkında ne düşünüyorsunuz?


SDN – ShiftDelete.Net


Kaynak: ShiftDelete.Net


Haberin Devamı

Android N Final Önizleme Sürümü Yayınlandı!
Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

0 yorum:

Yorum Gönder