Pişmanlığından `pişman` oldu ama…


Ali AKSOYER İstanbul, (DHA) – BURSA`da polis merkezine giderek pişman bulunduğunu söyleyen ve 10 yıl ilkin arkadaşını öldürdüğünü belirterek itiraflarda bulunan 35 yaşındaki Hacı Aydın, İstanbul`da çıkarıldığı mahkemede pişmanlığından “Pişman oldu. Hacı Aydın, mahkemede verdiği ifadesinde, eşine kızmış olduğu için bu şekilde bir yalan söylediğini, aslına bakarsak kimseyi öldürmediğini söylemiş oldu. Sadece mahkeme Hacı Aydın`ın tutuklanmasına karar verdi.



BURSA`DA PİŞMAN OLUP İTİRAF ETTİ



Bursa`nın Orhangazi ilçesinde polis merkezine giden Hacı Aydın, şimdiki eşinin ağabeyi Muhittin Kızılaslan`ı 10 yıl ilkin İstanbul`da bıçaklayarak öldürdüğünü itiraf etmişti. Hacı Aydın, 2006 yılının Mart ayında arkadaşını 27 bıçak darbesi ile öldürdüğünü söyleyerek, ondan sonra cenaze için gittiği taziye evinde Muhittin Kızılaslan`ın kızkardeşine aşık olarak evlendiğini öne sürmüştü. Şüpheli, 10 senedir vicdan azabı çektiğini, bu yüzden, katliam işlediği için pişman olup itirafta bulunduğunu belirtmişti.



İSTANBUL`DA BİR KEZ DAHA PİŞMAN OLDU



Bursa`daki işlemlerinin peşinden İstanbul`a getirilen şüpheli, Katliam Yazıhane Amirliği`nde kendisini sorgulayan polisleri şoke eden sözler söylemiş oldu. Bursa polisine söylediği her şeyin yalan bulunduğunu söyleyen Hacı Aydın, eşine kızdığını, ondan intikam almak için bu şekilde bir yalan uydurduğunu iddia etti.


Akşam saatlerinde Gaziosmanpaşa Adliyesi`ne sevk edilen şüpheli, savcılıkta da ifadesini değişiklik yapmak istediğini, katliam işlemediğini savundu.



MAHKEME TUTUKLADI



Savcılık tarafınca tutuklanma talebiyle mahkemeye sevk edilen Hacı Aydın, arasının bozuk olduğu eşinden intikam almak amacıyla bu şekilde bir yalan söylediğini tekrarladı. Pişmanlığından “Pişman bulunduğunu söyleyen Hacı Aydın, kimseyi öldürmediğini öne sürdü.


Sadece mahkeme heyeti, Bursa`da yapmış olduğu itirafları dikkate alarak Hacı Aydın`ın tutuklu yargılanmasına karar verdi. Katıl zanlısı cezaevine konuldu.



SORUŞTURMA DOSYASI YENİDEN AÇILDI



DHA


Haber Kaynağı: Sözcü



Pişmanlığından `pişman` oldu ama…
Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

0 yorum:

Yorum Gönder