EDS’den kaçmak için ‘hareketli plaka’ ürettiler


İstanbul’da aracın ön plakasına uzaktan kumanda ile hareketli bir düzenek takılarak boğaz köprülerinden para ödemeden geçmek yada EDS kameralarına yakalanmamak isteyen sürücü, denetim icra eden polislerden kaçamadı. Trafik Denetleme Şube Müdürlüğüne bağlı Sivil takımlar tarafınca yakalanan sürücünün aracın trafikten men edildi.


Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü Sivil Trafik Takımlar Amirliği ekipleri, Bakırköy Florya Caddesi`nde yapmış olduğu trafik uygulamasında ön plakası şüpheli duran bir aracı çevirdi. Meydana getirilen kontrollerde otomobilin plakasının bulunmuş olduğu bölüme hareketli bir düzenek konduğu, bu düzeneğin uzaktan kumandayla yönetildiği tespit edildi. Trafik polisleri bu uzaktan kumandanın tuşuna bastıklarında aracın plakasının tamponun içinde kaybolduğunu görmüş oldu. Uzaktan kumandadaki başka bir tuşuna basıldığında ise  plakanın eski yerine çıkmış olduğu tespit edildi. Sürücünün bu düzenek yardımıyla boğaz köprülerinden parasız geçmeyi, ek olarak EDS cezalarından kurtulmayı amaçladığı öğrenildi.
DHA


Haber Kaynağı: Sözcü



EDS’den kaçmak için ‘hareketli plaka’ ürettiler
Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

0 yorum:

Yorum Gönder